Personenauto

Aanmelden voor Personenauto Proefles plannen voor Personenauto

Wat ga ik doen tijdens de proefles?

Je eerste rijles blijft je altijd bij. Bij Lespunt maken we er dan ook echt een feestje van. Dit doen onze instructeurs door je op een leuke en leerzame manier kennis te laten maken met de auto.

Het doel is, dat je tijdens je eerste les helemaal zelfstandig kunt sturen, gas geven, remmen en zelfs al kunt opschakelen. Als de les voorbij is, heb je dan ook echt het idee, dat je een mooie eerste stap gezet hebt naar jouw rijbewijs.

Wat ontvang ik na de proefles?

Na de proefles ontvang je van ons een advies en informatiemap over het vervolg van de opleiding. In deze map vind je onder andere:

  • Een overzicht met de onderwerpen, die wij tijdens de rijopleiding met je gaan behandelen
  • Een praktijkboek met daarin links naar instructievideo's, die je via je smartphone kunt bekijken.
  • Al de belangrijke informatie om de benodigde inschrijving bij het CBR op een juiste manier af te ronden, zodat wij voor jou je theorie- en praktijkexamen kunnen inplannen.
  • De inloggegevens van jouw eigen digitale lesagenda. Hiermee kies jij je instructeur, afhaalpunt en tijdstip.

Hoe ziet het vervolg van de rijopleiding eruit?

Je instructeur houdt voor jou een persoonlijke instructiekaart bij. Je vorderingen zijn online door jou en ouders te volgen via de lesagenda, zodat je altijd weet hoe je ervoor staat.

Na de les geeft je instructeur je een stukje huiswerk mee uit het praktijkboek. Zo kom je altijd goed voorbereid naar de volgende les en gaan we samen vlot door de rijopleiding.

Als je er klaar voor bent plan je samen met je instructeur je tussentijdse toets en het praktijkexamen in.

Waarom adviseert Lespunt een tussentijdse toets?

Een tussentijdse toets verloopt precies hetzelfde als het examen. Hierdoor hoef je je geen zorgen meer te maken over hoe het praktijkexamen eruit ziet. Ook raak je er dan al aan gewend, dat er iemand anders naast je zit.

Daarnaast heb je de kans om een eenmalige vrijstelling te verdienen voor de bijzondere verrichtingen.

Het allerbelangrijkste is echter het advies, dat je achteraf van de examinator krijgt. Hier gaan jij en je instructeur actief mee aan de slag tijdens de laatste lessen voor het examen.

Het resultaat is, dat je nog beter voorbereid naar je praktijkexamen komt en je slagingskans nog hoger is

Hoe helpt Lespunt mij bij het behalen van mijn theorie?

Na de proefles ontvang je van ons ook de inloggegevens van de Traffictrainer. Dit is een online theoriecursus waarmee je de eerste twee maanden gratis online kunt oefenen voor je theorie examen. Deze kun je indien benodigd telkens twee maanden verlengen. De kosten hiervoor vind je in het tarievenoverzicht.

Naast de online cursus bieden wij ook klassikale theorie middagen aan op locatie in Oud-Beijerland. Deze zijn kosteloos te volgen voor alle Lespunt cursisten.De theorie middagen zijn vrijblijvend te volgen op donderdagmiddag van 16.00 tot ca. 18.00 uur. Laat wel graag even weten, dat je komt.

Naast de wekelijks te volgen theoriecursus verzorgen wij vanaf de locatie Oud-Beijerland ook dagopleidingen inclusief examentraining. Als je hier meer over wilt weten neem dan contact met ons op.

Vul onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.Annuleren

Bezig met verzenden...

Bedankt voor je interesse in Lespunt opleidingen!

Je aanvraag is verstuurd.

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.


Adresgegevens

Lespunt opleidingen |

Hortensiastraat 44

3261 BJ Oud-Beijerland

Contactgegevens

Kantoor: 0186 - 84 05 54

Mobiel: 06 - 53 52 27 76

E-mail: info@lespunt.nl

Bedrijfsgegevens

Kvk-nummer: 77238648 (Rotterdam)

Btw-nummer: NL860944669B01

CBR registratienummer 9183K3

Bankrek nr: NL03 KNAB 0257 1528 65