Aanhanger

Aanmelden voor Aanhanger

Hoe ziet de opleiding eruit?

Na je aanmelding beginnen wij altijd eerst met een intake gesprek. Hierin bepalen we samen de opleidingsvariant, die het beste bij je past. Lespunt heeft drie verschillende opleidingsvarianten voor het BE rijbewijs. Hoe we de opleiding voor je indelen is afhankelijk van de ervaring, die je eventueel al hebt met een aanhanger. De lessen starten vanaf ons kantoor in Oud-Beijerland.

Aan het einde van een dagopleiding heb je het rijbewijs op zak. Voor het BE rijbewijs hoef je namelijk geen theorie examen te doen.

Tijdens het praktijkexamen worden er wel vragen gesteld over de combinatie waarmee je gaat rijden. Dit wordt uitgebreid behandeld voorafgaand aan de opleiding.

Tijdens de opleiding leren onze instructeurs het aan- en afkoppelen van de aanhanger, achteruit rijden in verschillende situaties én leer je omgaan met de lengte van het voertuig in het dagelijkse verkeer.

Wil jij meer weten over de aanhanger of benieuwd wanneer een BE is vereist met een combinatie, neem dan contact met ons op en wij helpen jou graag met het beste advies en laatste regelgeving.

Download bestanden

Vul onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.Annuleren

Bezig met verzenden...

Bedankt voor je interesse in Lespunt opleidingen!

Je aanvraag is verstuurd.

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.


Adresgegevens

Lespunt opleidingen |

Hortensiastraat 44

3261 BJ Oud-Beijerland

Contactgegevens

Kantoor: 0186 - 84 05 54

Mobiel: 06 - 53 52 27 76

E-mail: info@lespunt.nl

Bedrijfsgegevens

Kvk-nummer: 77238648 (Rotterdam)

Btw-nummer: NL860944669B01

CBR registratienummer 9183K3

Bankrek nr: NL03 KNAB 0257 1528 65