Gratis online theoriecursus!

Aanmelden voor Vaarbewijs

Cursus Vaarbewijs (KVB1 & KVB2)

Het (KVB) klein vaarbewijs is bedoeld voor de pleziervaart van kleinere schepen met een hogere snelheid dan 20 km/uur. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de populaire waterscooters, jetski’s, speedboten én rubberboten. Dit type vaarbewijs is verplicht als je wilt varen met een grotere boot (Dit geldt vanaf een lengte tussen de 15 en 25 meter).

Het klein vaarbewijs is er in twee verschillende varianten; klein vaarbewijs 1 (voor rivieren, kanalen en meren) en klein vaarbewijs 2 (voor grote binnenwateren). Het belangrijkste verschil zit hem dan ook in de grootte van de te bevaren wateren.

KVB 1

Het klein vaarbewijs deel 1 geldt voor vaart op rivieren, kanalen en meren. Met het KVB1 mag ook gevaren worden op de Gouwzee. Het KVB1 is tevens een International Certificate of Competence (ICC) inland waters.

Tarief € 125,- p.p.p.d.

Prijs is inclusief lunch en theorie- materiaal

CBR theorie examen € 42,- , Deze moet u zelf aanvragen bij het CBR.

 

KVB 2

Het vaarbewijs deel 2 is geldig op rivieren, kanalen en meren (Eems/Dollard, de Waddenzee, het IJsselmeer, Markermeer, IJmeer, en op de Oosterschelde en Westerschelde. Het klein- vaarbewijs 2 is tevens een International Certificate of Competence (ICC) inland and coastal waters.

Tarief € 125,- p.p.p.d.

Prijs is inclusief lunch en theorie- materiaal

CBR theorie examen € 50,- , Deze moet u zelf aanvragen bij het CBR.

Gecombineerd CBR theorie examen

Deel 1 & 2 € 70,-

CBR eigen verklaring € 10,-

Hieronder kunt u vrijblijvend aanmelden:(dd-mm-jjjj)
Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.
Ja, ik ga akkoord met de privacy verklaring.
Terug