Gratis online theoriecursus!

Aanmelden voor Bromfiets

Scooter/bromfiets opleiding

Kan je niet wachten om zo snel mogelijk je scooter/bromfiets- rijbewijs te gaan halen? Vanaf 15,5 jaar kan je al starten met een gratis theorie cursus bij Lespunt. Het CBR theorie- examen voor de scooter plan jezelf eenvoudig via de website van het CBR (www.cbr.nl). Vanaf je 16e verjaardag én een voldoende resultaat voor de theorie mag je beginnen met de praktijk! We starten altijd met een proefles op locatie in de Hoeksche Waard. De proefles duurt ca. 90 minuten inclusief advies van onze vaste instructeurs voor het vervolg. Tijdens de opleiding wordt geoefend in verschillende verkeerssituaties waar je aan het einde van de dag ook praktijk- examen gaat doen.

 

Alles-in-één pakket


Wil jij snel het scooterrijbewijs halen? Dat kan! Met ons alles-in-één pakket heb jij je theorie én praktijk voor de scooter binnen een paar dagen al op zak. De theoriecursus is gratis inbegrepen. Bij Lespunt kan je snel op examen bij het CBR!

 

Hieronder vind je onze tarieven:

 

All-in pakket 
Totaal 6 uur praktijkles; proefles en dagopleiding (2 dagdelen) + CBR praktijk examen
€ 449,-
 

Pleisterpakket
2 uur praktijkles + CBR praktijk herexamen (1dagdeel)
€ 275,-

Losse praktijklessen € 48,- (per 60 minuten)

Vanwege het COVID-19 virus zijn wij extra alert en adviseren een ieder om zijn/haar eigen helm en handschoenen te gebruiken. Communicatie- middelen worden verzorgd door Lespunt en zullen extra maatregelen genomen worden om de hygiene te waarborgen voor onze cursisten. Wij hopen op uw begrip en wensen iedereen een veilige rijopleiding!

 

Hieronder kunt u vrijblijvend aanmelden..(dd-mm-jjjj)
Ja, ik heb mijn theorie.
Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.
Ja, ik ga akkoord met de privacy verklaring.
Terug