Gratis online theoriecursus!

Aanmelden voor Aanhanger

Aanhanger (E achter B) rijbewijs haal je bij Lespunt!

Denk je er aan om met een caravan op vakantie te gaan of moet je regelmatig met een zware aanhanger op pad? Ben je nog niet in het bezit van het juiste rijbewijs? Bij Lespunt rijopleidingen kun je binnen enkele weken starten met een 1-daagse of meerdaagse BE (aanhanger) opleiding.

Aan het einde van een dagopleiding heb je het rijbewijs op zak! Voor het BE rijbewijs hoef je namelijk geen theorie examen te doen. Wel worden er wat vragen gesteld over de combinatie waarmee je gaat rijden. Dit wordt behandeld voorafgaand aan de opleiding. Tijdens de opleiding leren onze instructeurs het aan- en afkoppelen van de aanhanger, achteruit rijden in verschillende situaties én leren omgaan met de lengte van het voertuig in het dagelijkse verkeer.

Lespunt rijopleidingen heeft drie verschillende opleidingsvarianten voor het BE rijbewijs; welke opleiding het beste bij je past is afhankelijk van de ervaring die je hebt met een aanhanger. Wij starten na aanmelding altijd met een intake om te bepalen wat het beste bij je past. De lessen starten vanaf ons kantoor te Numansdorp. Tijdens de opleiding maken wij gebruik van een nieuwe Mercedes Vito (automaat). Zo ga je op pad met het allerbeste materiaal tot slagen!

Hieronder vind je onze vaste tarieven:

Intake 90 minuten
€ 93,- ex btw

Dagopleiding basis 3 uur (incl. CBR praktijkexamen) 1 dagdeel
€ 469,- ex btw

Dagopleiding comfort 5 uur (incl. CBR praktijkexamen) in 1 of 2 dagdelen
€ 563,- ex btw

Dagopleiding premium 6,5 uur (incl. CBR praktijkexamen) in 1 of 2 dagdelen
€ 621,- ex btw

Losse lessen (per 60 minuten)
€ 62,- ex btw

E achter B (aanhanger) CBR praktijkexamen
€ 257,-

Vanwege het COVID-19 virus zijn wij extra alert én schudden wij en de examinatoren van het CBR geen handen voorafgaand de opleiding/examen. De oproepkaart en het geschikte lesmateriaal worden verzorgd door Lespunt. Wij hopen op uw begrip en wensen iedereen een veilige rijopleiding!

 

Hieronder kunt u vrijblijvend aanmelden..(dd-mm-jjjj)
Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.
Ja, ik ga akkoord met de privacy verklaring.
Terug