Gratis online theoriecursus!

Aanmelden voor Auto

Plan een proefles!

Spannend je eerste rijles, we heten je graag welkom in de auto en werken een vaste checklist af tijdens de proefles om je zo goed mogelijk voor te bereiden en informeren over de opleiding. Tijdens de proefles maak je kennis met de instructeur en de lesauto waarin je gaat lessen. De les duurt ca. 90 minuten inclusief het advies gesprek. Uiteraard hoef je niet alles te onthouden wij bieden iedere cursist een proefles map aan welke je na de les nog eens rustig door kan lezen en bespreken met je ouders. 

 

2todrive 

Rijles vanaf 16,5 jaar en examen vanaf 17 jaar. Het kan bij Lespunt. Hoe gaaf is dat als je pas 17 bent en al met je vader, moeder, opa- of oma door de Hoeksche Waard kan rijden met een geldig rijbewijs! Meer informatie over 2todrive vind je via de website www.2todrive.nl of vraag het aan je instructeur tijdens de rijles. 

 

Theorie

Bij de aanmelding versturen wij een E-learning (TrafficTrainer) welke je 2 maanden kosteloos mag gebruiken om de theorie te oefenen. Na deze 2 maanden verlengen wij deze periode, indien gewenst; in deze online leeromgeving kun je gemakkelijk naar het theorie examen toe werken. 

 

Naast deze online cursus bieden we iedere woensdagavond een gratis, klassikale training aan op de rijschool. Dit wordt verzorgd door onze vakkundige instructeurs met ervaring en tips voor een geslaagd examen. De avond- cursus is vrijblijvend te volgen op woensdagavond van 19:00 tot ca. 21:30 uur. 

 

 

Digitale lesagenda

Er wordt gewerkt met een digitale agenda en instructiekaart waar jouw persoonlijke vorderingen op bijgehouden worden. Zo weet je precies wat je in de lessen goed doet en waar je nog even wat meer aandacht aan moet besteden. Daarnaast kun je de lessen zelf inplannen bij je favoriete instructeur. Onze tip om een aantal lessen vooruit te plannen; zo kun je namelijk altijd lessen op je favoriete tijden. Je rijles kan starten vanaf huis, school- of vanaf je werk. Dit geef je allemaal aan in de digitale agenda. 

 

Waarom kies jij voor Lespunt?

Kwaliteit- & vakmanschap; Lespunt is dé grootste opleider uit de Hoeksche Waard in het premium- segment. Je gaat leren autorijden in betrouwbare en luxe lesauto’s. Zo leer je vakkundig en snel met een auto die voldoet aan alle eisen van het CBR. Naast de lessen voor de auto kun je natuurlijk ook terecht voor bromfiets, motor, aanhanger en taxi opleidingen. 

 

Spoedopleiding

Autorijden op gewenste tempo; jij bepaalt zelf hoe snel je door de lessen heen gaat. Gemiddeld hebben de meeste cursisten 25 lessen nodig tot het rijbewijs. Afhankelijk van je eigen lestempo. 

Kies jij voor een spoedopleiding of les je iedere week 1 les. Bij de spoedopleiding rij je gemiddeld 2 lessen per dag en kunnen wij binnen 14 dagen een examen doen bij het CBR. 1 van de eisen is een geldig theorie certificaat en een minimale leeftijd van 17 jaar voordat we de opleiding kunnen starten.

 

Betaling

De lessen worden aan het eind van iedere maand gefactureerd. In de auto en vooraf zijn er geen betalingen. Zo kunnen wij en de instructeurs volledig focussen op de rijlessen. Alle betalingen gaan per bank of overschrijving. 

 

Hét verschil in de rijscholenbranche!

Lespunt heeft een hoog slagingspercentage. Wij doen er alles aan om jou zo snel mogelijk te laten slagen en voor te bereiden op het CBR examen. Dit doen wij vaak in overleg door het afnemen van een CBR tussentijdse toets. Zo ga je nog beter voorbereid naar het examen en zul je ervaren dat het veel voordelen heeft. Tot snel in de lesauto..

 

Tarieven 2020

Schakel of automaat rijlessen;

Theorie examen € 34,50
Theorie examen (extra tijd) € 45,50

Proefles € 42,- ca. 90 minuten
Losse lessen € 54,- per 60 minuten

CBR Tussentijdse toets € 219,75 (excl. voorrijden)
CBR Praktijk examen € 257,- (excl. voorijden)

Lespunt rijopleidingen draagt zorg voor een veilige leer- en werkomgeving voor de instructeurs en cursisten. Indien u kiest voor afhalen op een afwijkend adres (afhaalpunt) ontvangt de cursist een korting 2,- per lesuur. Hier vindt u onze afhaalpunten in de Hoeksche Waard e.o. (kantoor Lespunt Hortensiastraat 44, Zinkweg bushalte Oud-Beijerland, bushalte A29 Numansdorp, Bushalte Heinenoord, Zuidplein Rotterdam, CBR Barendrecht)

 

Lespakket 1800

30 praktijk lesuren, theorieles (klasikaal & online) CBR theorie examen + CBR Tussentijdse toets + CBR praktijk examen € 2195,-

 

Note: Alle lessen worden 1x per maand gefactureerd - geen vooruitbetalingen - betalingen via iDeaL of bank overschrijvingen. Denk aan een geldig legitimatiebewijs tijdens de rijlessen.

 

Vanwege het COVID-19 virus zijn wij extra alert en schudden onze instructeurs u geen handen. Lespunt rijopleidingen zorgt ervoor om de kwaliteit en hygiene zo efficient mogelijk te waarborgen gedurende opleidingen en trainingen. Wij hopen op uw begrip en wensen iedereen een veilige rijopleiding!

 

Hieronder kunt u vrijblijvend aanmelden..(dd-mm-jjjj)
Ja, ik heb mijn theorie.
Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.
Ja, ik ga akkoord met de privacy verklaring.
Terug